Uw bedrijfsresultaten verbeteren? 

 En tevens maatschappelijk betrokken zijn? 


Wij ontzorgen werknemers

Werkgevers gaan voor resultaat. Doelen realiseren, uitdagingen aangaan en natuurlijk ook winst maken, want dat maakt investeren beter mogelijk. Steeds meer kiezen werkgevers ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daar hoort zeker ook bij werkgelegenheid scheppen. Ook voor jong volwassenen, senioren (50+) en mensen die even wat extra aandacht nodig hebben. ReconnAct helpt daarbij met begeleidende jobmaatjes.  Zij ontzorgen u op verschillende manieren.

Gezocht: Personeel (M/V)

U zoekt nieuw personeel. U wilt geen gedoe. U neemt dus contact op met ReconnAct. U weet dat ReconnAct werkzoekenden begeleidt met een jobmaatje. Een extra zekerheid dat uw nieuwe medewerker een succes wordt.

Gezocht: Ontzorger (M/V)

U wilt ontzorgd worden met personeel. Bij ontslag. Bij werving. Bij een tijdelijke dip van een waardevolle medewerker. ReconnAct heeft dan een tijdelijk bedrijfsmaatje voor u om daarbij te ondersteunen. Met kennis van zaken, met ervaring en met veel passie.  Het belangrijkste is dat het bedrijfsmaatje u ontzorgt.

Een werkgever:

“Laat ik heel duidelijk zijn: winst maken moet als je een bedrijf hebt, zoals ik! Maar ik heb ook gemerkt dat je daarvoor prima mensen kunt inzetten die door maatjes zijn begeleid. Alleen al dat ze begeleiding van een maatje willen, is voor mij een teken dat het mensen zijn die zich echt willen inzetten in het werk. Ik kan ze goed gebruiken, hoor, en het is ook mooi meegenomen dat ik daardoor meer kans maak bij aanbestedingen”.

Voordelen werkgever

Voordeel 1
U krijgt een werknemer die heel graag wil werken. Als u dat wilt begeleidt het jobmaatje nog een tijdje.   

Voordeel 2
U heeft meer kans bij openbare overheidsaanbestedingen als u een werknemer aanneemt met een achterstand op de arbeidsmarkt (als daar sprake van is). U laat tevens zien dat u maatschappelijk betrokken bent. 

Voordeel 3
U wordt ontzorgd door onze bedrijfsmaatjes. Dat scheelt u veel tijd, geld en energie.

Andere manier helpen?

U kunt ook op andere manieren de jobmaatjesprojecten van ReconnAct ondersteunen. U kunt medewerkers een jobmaatje laten zijn, u kunt ruimte beschikbaar stellen, u kunt financieel bijdragen.